«



Eski dövüşçü Johnny Lawrence zorbalığa uğrayan bir genci kanatları altına aldıktan sonra karate dojo’sunu tekrar açar ve efsanevi bir rekabet yeniden başlar.

COBRA KAI, 1984 tarihli All Valley Karate Turnuvası’nın 30 yıl sonrasında geçiyor. Daniel LaRusso (Ralph Macchio) ve Johnny Lawrence (William Zabka) arasındaki kaçınılmaz çatışma ise tüm hızıyla devam ediyor. İlk beş sezonu şu an yayında olan dizi, altıncı ve final sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Cobra Kai’ın senaristliğini ve baş yapımcılığını, kendi yapım şirketleri Counterbalance Entertainment vasıtasıyla Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg üstleniyor. Dizinin baş yapımcıları arasında Overbrook Entertainment adına Will Smith, James Lassiter ve Caleeb Pinkett’ın yanı sıra, Sony Pictures Television iş birliği ile Susan Ekins de yer alıyor. Başrollerdeki Ralph Macchio ve William Zabka da baş yapımcı olarak görev alıyor.

Oyuncu Kadrosu: Ralph Macchio, William Zabka, Martin Kove, Xolo Maridueña, Jacob Bertrand, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Peyton List, Gianni DeCenzo, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio, Dallas Dupree Young, Yuji Okumoto, Alicia Hannah-Kim, Griffin Santopietro, Oona O’Brien

Cobra Kai
Türkçe fragman (Sezon 6)
Netflix

Komediler, Dramalar, Aksiyon, Drama Dizileri, Komedi Dizileri, Aksiyon ve Macera Dizileri, Amerikan Dizileri, Harekete Geçirici, Nostaljik, Komedi İkilileri, Karate, Emmy Adayı, Heyecanlı, Rekabet, Dram-Komedi, Dizi
Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Martin Kove, Mary Mouser, Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg

14 14 yaş altı çocuklar için önerilmezviolence, sexual content, drugs

#TürkçeFragmanlar #Netflix #Komediler

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.