«



YUMURTA PİŞİRMENİN YENİ YOLLARI

Yumurta pişirmeyi kolaylaştıracak yepyeni bir sürü kolay yöntemle karşınızdayız. Kahvaltıyı atlamanıza gerek kalmayacak.

Mükemmel yumurta pişirmeniz için gerekli olan dahice hayat tüyolarını paylaşarak size yardım etmeye hazırız. Yumurtaları kaynar suya atıp hazırlamayı, kızarmış yumurta pişirmenin en iyi yolunu ve yumurta soymanın en kolay yollarını göstereceğiz. Ayrıca yumurta kabuklarını neden atmamanız gerektiğini söyleyeceğiz.

Yumurtayı en çok nasıl seviyorsunuz? Çırpılmış mı? Poşe yumurta mı? Haşlanmış mı? Mükemmel yumurta yapmak için bu hızlı tarife göz atın! Yumurtayı mikrodalgada nasıl haşlayacağınızı öğrenin. Bir fincanın yarısını sıcak suyla doldurun, sirke ve tuz ekleyin. Fincana 1 yumurta kırın ve 1 dakika boyunca mikrodalgada ısıtın. İşte oldu!

İşte yumurta tarifleri ve tüyolarının harika bir listesi:

– Yumurta kabuklarını sevimli mumluklara dönüştürün. Her yumurtanın içine fitil yerleştirin ve erimiş balmumunu yumurta kabuğuna koyun. Eğer renkli mumlar istiyorsanız pigment olarak mum boya kullanın. İşte oldu!

-Yumurta kabuklarını atmak yerine onları değerlendirmenin yollarını öğrenin! Yanmış bir tencereyi temizlemek için yumurta kabuğu ve tuz kullanın.

– Yumurta kabukları fideler için harika bir saksıdır. Bitkileriniz geçici evlerinde yeterince büyüdüğünde, onları kabuktan çıkarıp toprağa dikebilirsiniz.

– Yumurta kapları kullanarak çekmecelerinizi düzenlemenin en kolay yollarını paylaşıyoruz.

– Yumurtanın taze olup olmadığı nasıl anlaşılır?

-Her seferinde yumurtanızı nasıl mükemmel soyabilirsiniz? Yumurtanızı kaynar suya koyun ve bir süre pişirin. Daha sonra yumurtalarınızı bu dolu bir kaba koyup 10-15 dakika bekletin. Bunu yaptıktan sonra yumurtayı soymak çok kolay olacak!

ZAMAN BİLGİLERİ:

00:50 Yumurtalar nasıl mükemmel şekilde soyulur

01:52 Yanmış tencereyi temizlemenin kolay yolu

02:15 Yumurta kabuklarından mumluk

05:11 Bitki çimi

06:00 Yumurtalıkların beklenmedik kullanım alanları

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.