«



Şok Market 1 Ocak 2020 Çarşamba kataloğu yayınlandı. Şok aktüel ürünler yine birbirinden güzel fırsatlarla müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şok market indirim ve kampanya konusunda A101 ve Bim ile resmen yarışıyor. Şok market bu hafta da önceki aktüel katalog çeşitleri gibi farklı ürünlerle bezenmiş. Şok Çarşamba indirimleri yeni yılın ilk gününde başlayıp 7 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. Şok indirim haberleri Ordan Burdan YouTube Kanalı farkıyla sizlerle. Kataloğu yakından incelemek isterseniz buyrun 👇

http://www.kampanyaevi.com/sok-market-1-ocak-2020-katalogu/

Peki Şok ta Ocak ayının ilk indirimlerinde neler var? Şamdan marka midi fırın ile lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Atlas marka 3 lü sette ise Matkap, Dekupaj testere ve Taşlama makinesi çok uygun fiyat. Atlas şarjlı vidalama aletinde de taşıma çantası hediye. Paşabahçe kapaklı tencere ve bardak takımları ile sadece Şok mağazalarında bulunan Kumsal marka Granit efektli tencere tavalar da yeni yılın ilk günü rafları süsleyecek. Genelde A101 de görmeye alışkın olduğumuz çok amaçlı mutfak dolabı bu kez Şok Market’e de geliyor.

Geçtiğimiz günlerde çocuk odası için harika ahşap ürünler sunan Bienwood firması bu katalogta banyo ürünleri ile yine adından söz ettirecek. Ahşap duvar rafının yanı sıra 2 katlı, 3 katlı ve 5 katlı banyo rafı seçeneği de var. Demir olanlardan sıkılanlar için ahşap tuvalet kağıtlık da yeni bir tarz olacak şüphesiz.

Gıda ve temizlik ürünlerinde ise Şok Mağazası ayrı bir sayfa ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmış. Birincil mutfak ihtiyaçları Yudum Sıvı yağ ve Bizim margarin de var Tirebolu 42 no lu çay da. Yufka ile lezzetli börekler hayal ederken İnci Ihlamur ile gribi doğal yollardan atlatabilirsiniz. Abur cubur olarak Ülker Çokomel kutusu Cosby şekerli oyuncak düşünülebilir. Kahvaltı da Pınar Hindi Sosisi tercih edenler mini atıştırmalık olarak Eti Browni Gold 9 lu paket ya da Uno Çikolatalı Kruvasan tercih edebilir. Temizlik ürünlerinde Colgate diş fırçaları, Orkid pet ve Prima Bebek Bezi yer alıyor. Deterjanda Fairy markası ön plana çıkan katalogta Şok Market e özgü Adam markalı tıraş bıçağı ve losyonu da unutulmamış.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.