«



Hakmar Express 2 Ocak 2020 Kataloğu yayında. Hakmar indirim ve kampanya olarak A101 ve BİM kadar çok fazla şubeye sahip olmamasına rağmen özellikle bazı şehirlerde bilhassa İstanbul’da ciddi bir rakip. Hakmar aktüel ürünler yeni yılda da katalog sayfalarında yerini çoktan aldı. 2 Ocak 2020 Perşembe Hakmar insert birbirinden farklı ürünlerle dolu. Peki Hakmar Express 2 Ocak 2020 Perşembe kataloğunda hangi ürünler var daha yakından inceleyelim.

Eğer kataloğu kendiniz detaylı olarak incelemek isterseniz sitemize buyrun tıklayıp bakabilirsiniz 😊👇
http://www.kampanyaevi.com/hakmar-2-ocak-2020-katalogu/

Metal bölmeli deterjanlık güzel ve fiyatıyla dikkat çeken bir ürün Evstyle marka. Fakir Dark Romance Saç Kurutma Makinesi estetik duruşuyla ilgi çekici. Kış geldi narenciye pazarlarda manavlarda artık karşımızda Sinbo narenciye sıkacağı ile lezzetli meyve suyu karışımları yapabilirsiniz. Hobby life 4 lü saklama kapları rengarenk kapakları ile dikkatinizi çekebilir. Paslanmaz çelik sebze bıçakları da mutfaktaki yardımcınız olacak. Sunum olarak Glass4you marka kupa bardak kahve ve çay için birebir. Glassco cam meyvelik ve cam ürünleri de Paşabahçe kalitesine oldukça yakın. Oyuncak seçeneklerinde bebek At arabalı mutfak seti ve sürtmeli iş makineleri hareketli kepçe çocuklar için mevcut.

Hakmar Express giyim ürünlerinde de oldukça iddialı. Kış bastırmadan erkekler için bay triko yelek , bay triko fermuarlı hırka raflarda olacak. Sömestr tatili başlamadan farklı renk ve desen seçenekleri ile seyahat çantası işinizi görebilir. Çocuklar için peluşlu tayt ve boğazlı badi yavrularımızı üşütmeyecek. Kız çocuklar için kapşonlu tunik güzel bir tarz. A101 Bim ve Şok markete gelen kışlık bayan çorapları Hakmar marketlerinde de yer alacak 2 Ocak Perşembe günü. Farklı renk ve desen seçeneklerinde jakarlı havlu ve yuvarlak pike peçete mutfak aksesuarlarınızı renklendirecek. Su geçirmez önlükler ile yemeklerinizi daha rahat yapacaksınız. Zorluteks kalitesiyle lisanslı masa örtüleri mutfağınızı şenlendirecek. Çocuklar için eğitici oyunlar kısmında ise boyama kitapları maket boyama evi ve son olarak eğitici kartlar var.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.