«



BÜTÜN AİLE İÇİN EĞLENCELİ EL BECERİLERİ

El işi projeleri ailelerin birlikte harika şeyler yaparak vakit geçirmeleri için güzel bir yoldur. Kendin yap projeleri hava kötü olduğu için dışarı çıkmak istemediğiniz uzun sıkıcı sonbahar günlerini geçirmek için harika bir yoldur.

Neyse ki sizin için hayat değiştirecek ipuçlarından oluşan güzel bir koleksiyon bulduk!

Kartondan nasıl mini futbol hazırlayacağınızı, bir balonu çabuk şişirmenin yolunu, eski bir oyuncağı yeniden nasıl kullanabileceğinizi ve daha birçok şeyi öğrenmek için bu videoyu sonuna kadar izleyin!

Oyuncaklarınızın kullanılmaz hale geldiğini mi düşünüyorsunuz? Peki ya, atmak istediğiniz eski oyuncakları yeniden değerlendirmeye ne dersiniz?

Eski oyuncakları yeniden değerlendirme ipuçlarını gösteren inanılmaz koleksiyona bir bakın: diş fırçası tutamağı, resim çerçevesi, giysi askısı ve daha birçok şey yaratın! Bu projeler evinizi başyapıtları olacak. En sevdiğiniz çocukluk oyuncaklarınız, eviniz için büyüleyici süslemelere döndürülebilir. Eski hayvan figürlerini duvar askısı olarak yeniden kullanın. Bir sürü renkli fikir öğrenin ve eğlenin!

Pelüş bir oyuncağı, kıymetli şeyleri saklayabileceğiniz bir alana dönüştüren bu eğlenceli küçük projeye bayılacaksınız.

Öncelikle bir oyuncak ayının kafasını kesin ve içindeki dolgunun birazını çıkarıp, kavanozu içine oturtarak kafayı kapağın üzerine yapıştırın. Çok fazla çaba gerektirmeyecek ama sonucunu beğeneceksiniz.

Bir avuş oyuncak asker kullanarak içine meyve ya da şeker koyabileceğiniz havalı bir kase yapabilirsiniz.

Videoyu seyrederek, çocuklarınız için hayat kurtarıcı güvenlik ipuçları öğrenin!

Erkek arkadaşınıza çok ucuza mal olacak basit romantik hediyeler hazırlamayı öğrenin. İçinde anı fotoğraflarınızın olduğu şirin bir kamera yaratmak için kibrit kutusu ve çatalı nasıl kullanabilirsiniz tahmin edin.

Bu videoyu seyrettikten sonra, çevrenizdeki herkesi etkileyecek inanılmaz yöntemimizle hayvan resimleri çizmeye bayılacaksınız! Arkadaşlarınıza şaka yapmak ve çocukları eğlendirmek için harika bir yoldur. Belki de partinizde bir çizim yarışı başlatmayı bile düşünebilirsiniz!

ZAMAN BİLGİLERİ:

00:22 Balon tüyosu

01:08 Oyuncak ayıdan, saklama alanı

01:49 Yaratıcı kase

03:55 Hayvan resimleri çizmenin eğlenceli yolu

06:25 Gölge tiyatrosu

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.