«



FULAR BAĞLAMANIN GÜZEL VE BASİT YÖNTEMLERİ

İşte düşük bir bütçeyle bile harika görünmek için muhteşem tüyolar! Çoğumuz fularları çok severiz ve fularlar bir kış aksesuarı olmaktan fazlasıdır. Fularlar hemen hemen her kızın en sevdiği aksesuardır, çünkü sadece bir fularla her türlü durum için tamamen farklı görünümler yaratabilirsiniz. Fular, dolabınızdaki çok farklı kullanılabilen aksesuarlardan biridir çünkü bir kumaş parçasıyla milyonlarca farklı model yapılabilir. Bir sürü fularınız var ama sıkıcı mı görünüyorlar? Ya da fularınızı sürekli aynı şekilde bağlamaktan sıkıldınız mı? çoğumuz fular bağlamanın sadece birkaç yolunu biliyoruz ancak bu temel aksesuarı bağlamanın tarzınıza tarz katacak birçok yolu var. Kolayca nasıl fular bağlayabileceğinizi ve harika görünebileceğinizi anlattığımız koleksiyonumuza bir göz atın. Fular bağlamanın çok tarz ve benzersiz bir sürü yolu var! Hatta fularınızı kıyafete bile dönüştürebilirsiniz!

Çok fazla tel tokanız mı var? Mıknatıslı bant tel tokalarınızı düzenlemenize yardımcı olabilir.

Renkli bir bilezik yapmak için boncuk ve çengelli iğne kullanın. Bu proje inanılmaz derecede kolay ve hızlı!

Bugünlerde hepimizin bir sürü anahtarı var. Araba anahtarı, evimizin anahtarı, ofisimizin anahtarı… Ve onları kaybetmemek için düzgün bir yerde tutmalıyız, çünkü kaybetmek adeta facia olurdu. Hangi anahtarın nerenin anahtarı olduğunu anlayıp onları kolayca bulabilmek için üzerlerine değişik renklerde oje sürün. Aynı zamanda bir dahaki sefere gözlüğünüzü düzeltmek için oje kullanabilirsiniz.

Eğer tokanız gevşediyse sıcak suyun içine koyun.

Ayrıca, tel tokaların ve fermuarların beklenmedik kullanım alanları hakkında çok fazla yaratıcı fikir ve tüyo var.

Çok tarz ve şık bir şekilde fular bağlamanın bu zekice yollarına bir göz atın! Ve arkadaşlarınıza da nasıl yapıldığını öğretin! 😉

ZAMAN BİLGİLERİ:

00:09 Gevşemiş bir toka nasıl eski haline döndürülür

00:29 Fular fikirleri

03:52 Fermuar tüyoları

06:44 Renkli bileklik

08:05 Oje tüyosu

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.