«



HARİKA ARABA TÜYOLARI

Bugün arabanız için bir sürü tüyoyu biraraya getirdik! Bir cep telefonu tutucusunun hızla nasıl yapılacağını, farların nasıl temizleneceğini, bardak tutucuların mükemmelen nasıl temiz tutulacağını ve çok daha fazlasını öğrenin!

Diş macunu sadece dişlerinizi temizlemez, aynı zamanda beklenmedik kullanım alanları da vardır. Bu ucuz sihirli temizleyici ile harika bir tüyomuzu göreceksiniz. Diş macunu kullanarak matlaşmış araba farlarını nasıl temizleyeceğinizi öğrenin.

Üstelik arabanız için yağmura karşı müthiş bir KENDİN YAP çözümü sunuyoruz. Parafinle alkolü karıştırın ve kuru yumuşak bir bezle arabanın camlarına bunu dikkatlice uygulayın. Çıkan sonucu çok beğeneceksiniz! Bu çözüm, yolda görüş kabiliyetinizi artırır.

Aracınızdaki bardak tutucuları mükemmel bir şekilde temiz tutmak için kağıt kap kek altlıklarını kullanın. Lastiğiniz patladıysa bunun dahiyane bir çözümü var: Bir kriko, matkap ve büyük bir çember kancası bulun.

Havalandırma delikleri arasındaki tozları almak için ucuz bir köpük fırçası veya mutfak süngerini kullanın.

Aracınız için sadece bir ataç ve lastik bant kullanarak bir dakika içinde yapabileceğiniz KENDİN YAP akıllı telefon tutucusuna bir göz atın. Ataçın klipsini arabanızdaki bir havalandırma deliğine takın. Lastik bandı ataçın kollarının etrafına sarın ve telefonu buraya takın. Videomuzdaki tüm yönlendirmeleri izleyin!

Garajınızda duvara çarpmaktan korkuyorsanız, duvara çarpmamak için garaj tavanından aşağıya bir tenis topu asın. Her şeyden önce, aracınızı garajda uygun yere park edin. Aracın ön camının yaklaşık yerini not edin. Tavana topu asın. Top sürücünün ön camının ortasına yakın bir yerde olmalıdır. Arabayı park ederken top ön camınıza temas ettiğinde artık duracağınız yeri bileceksiniz.

Lastiklerin diş derinliğini tespit etmek için bozuk para kullanın. Eğitici videomuzu izleyin! Lastiğin diş derinliğini kontrol etmenin birkaç popüler yolu vardır. Bunun kolay yolu bozuk para testidir – lastiğin dişine Lincoln’un kafası baş aşağı bakacak şekilde bir bozuk parayı yerleştirin. Kafasının tümünü görebiliyorsanız, lastikleriniz iyi durumda. Değilse – yeni lastiklere ihtiyacınız var.

Bonus olarak, park etmenin 9 altın kuralını göreceksiniz, aracınızı nasıl doğru şekilde aküyle bağlantı yapıp çalıştıracağınızı, direksiyonda nasıl doğru oturulması gerektiğini ve çok daha fazlasını bulacaksınız!

Zaman bilgileri:

00:09 Yağmura karşı akıllı bir fikir

00:51 KENDİN YAP akıllı telefon tutucusu

01:42 Farları parlatma

02:30 Lastiklerin durumuna nasıl bakılır

02:46 Park etmenin altın kuralları

10:11 Arabanızı ısıtmayın

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.