«



LEZZETLİ YEMEK TARİFLERİ

Yemekleri bir şef gibi servis etmek için aşçılık okuluna gitmeniz gerekmez. Nasıl mükemmel bir akşam yemeği yapacağınızı ve tatlıları süsleyeceğinizi gösteren tüyolardan bir derlememiz var. Siz, misafirleriniz, ellerinizle pişirdiğiniz bu rüya yemeklerden çok etkileneceksiniz.

İşte hayat kurtaran mutfak tüyoları:

-Yemeklerinizi mükemmel domates güllerle süsleyin

-Salatalık kesmenin komik yoluna bir bakın

-Çilekleri sadece 1 dakikada, güle dönüştürün

-Soğan nilüferler yapılması kolay ve eğlenceli bir yemektir. Nilüfer yapmak için soğanı kesin. Yağ, balsamik sirke ve tuz ekleyin. Fırınlayın ve afiyet olsun!

-Ucuz bir şırınga alıp, nasıl kullanışlı bir mutfak aletine çevireceğinize bir bakın

-Bir elmayı kaplumbağaya veya yengece çevirin

Bahse girerim, dünyadaki en popüler ürün olduğu için, buzdolabında en az birkaç yumurtanız vardır. Yumurta çok sağlıklı ve lezzetli olan basit malzemelerden biridir. Mükemmel yumurtalar pişirmeniz için yardım etmeye hazırız. Bu videoda, yumurtayla bir sürü tüyo var:

-yumurta topları çok lezzetlidir ve harika bir tarifimiz var

-yumurta kesmek için diş ipi kullanın

-çok kolay bir yumurta sandviçi yapın. Yumurtayı kaynatın ve doğrayın. Hardal ve baharat ekleyin. Yumurta karışımını ekmeğin üzerine sürün. İşte!

-plastik torbada omlet yapma tarifine bakın. Isıya dayanıklı bir plastik poşete, yumurtalara, salama ve sebzelere ihtiyacınız var. Tüm malzemeleri bir poşete koyun ve kapatın. Suyu kaynatıp, içinde malzemelerle poşeti suya koyun.

Akşam yemeği partisinde pişirilebilecek en iyi yemek hangisidir, biliyor muydunuz? Kasırga patatesleri!

Bu yemek bugünlerde çok popüler ve özel yemek pişirme becerilerine ihtiyacınız yok. Birkaç patates alın ve her patatesin merkezine doğru ahşap şişleri geçirin. Keskin bir bıçak kullanarak, patateslerin bir tarafından diğer tarafına spiral hareketlerle dikkatlice kesin. Şimdi patates dilimlerini bölün, biraz aralıklı yerleştirin ve baharatla, istediğiniz garnitürleri kullanın. Sos ekleyin ve afiyet olsun!

ZAMAN BİLGİLERİ:
00:09 Yemeği bir şef gibi servis edin
04:37 Domates güller
06:46 Soğan nilüfer
10:04 Basit yumurta topu tarifi
12:37 Yumurta tüyoları
16:21 Kasırga patatesler

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.