«



YENİ YILA HAZIRLANIN

Yeni Yıl neredeyse geldi ve eğer hala hazır değilseniz, bir Yeni Yıl partisine mümkün olduğu kadar çabuk hazırlanmanız için tonlarca fikrimiz var.

İşte kolay ve lezzetli tarifler:

-Tavuk burgerler

Tavukgöğsü alın ve mikserde parçalayın. Düşük hızda başlayarak, tavuk tamamen parçalanana kadar bekleyin. En sevdiğiniz sosu seçerek tavuğa ekleyin. Hamburgerler için ideal bir malzemedir.

-Parmak tavuk

Parmak tavukları patates cipsine bulanmış bir şekilde pişirmeye çalışın. Kesilen tavukgöğsünü sosla karıştırarak, ufalanmış patates cipsine batırın ve fırınlayın.

-Çabuk ve lezzetli tatlılar: marşmelov ve çubuk krakerden sevimli bir kardan adam yapın; Yılbaşı Oreo Topları; uzay kekinden geyikli tatlılar, şekerli krema ve çubuk şeker; brovniden kolay Çam ağaçları.

Sevdiğiniz insanlara kişiselleştirilmiş Yılbaşı kartları hazırlayın. Rehberimiz çok kolay olduğu için, ailenizdeki herkese yaratıcı kartlar hazırlamaya yeterli zamanınız olacak!

Bir sürü ev yapımı Yılbaşı süslemesi bulacaksınız: kağıt çelenkler, 3 Boyutlu kar taneleri, ampulden yılbaşı süsleri, çiçek halkaları. Tarçın çubuklarından şirin çam ağaçları hazırlayın. Evinizi daha sıcak yapın ve karton kutulardan sahte bir şömine hazırlayın. Kutuları videoda gösterdiğimiz gibi birbirine tutturun. Yapıştırıcı kullanarak tuğla desenli kâğıtları yapıştırın. Çelenkler, ışıklar ve diğer süslemeleri ekleyin!

Yılbaşı süslerini nasıl düzenleyip saklayacağınızı gösteren mükemmel tüyolar; delikleri olan bir sepet ve şiş kullanarak kurdeleleri düzenleyin; boş tuvalet kağıdı rulolarını kağıtla kaplayarak bıçak tıraş bıçaklarını koyun; paket kağıtlarını düzenlemek için bir askı ve çanta kullanın; çelenkleri düzenlemek için tel askı kullanın. Bilirsiniz, yılbaşı geçtikten sonra, sahte bir çam ağacını toplamak acı vericidir. İşte kolay bir çözüm—tüm süsleri üzerinde bırakın ve ağacı sarın! Yeni yıl geldiğinde, sargıyı kesin.

ZAMAN BİLGİLERİ:

00:38 Tavuk kanadı tarifi

01:09 Çam ağacını sarın

04:22Tavuk burger tarifi

08:41 Kağıt çelenk

13:06 Lezzetli yılbaşı tatlıları

13:39 Marşmelov kardan adam

15:22 Çikolata penguenler

16:49 Fırında kamembert nasıl pişirilir

18:54 Hamurdan çam ağacı

23:38 Kolay yılbaşı kartları

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.