«



DUVARLARINIZI YENİLEYİN

Odanız sıkıcı görünüyorsa ve iç dizayna çok fazla para harcamak istemiyorsanız, bu inanılmaz yaratıcı boyama ipuçlarına ve fikirlerine göz atın! Çok yaratıcı insanlar için çeşitli boyama tekniklerini bir araya getirdik! Odanızı birkaç adımda yenilemek için tasarımcı olmanıza gerek yok. Projelerimiz o kadar kolay ki, hayallerinizdeki odayı oluşturmak için fazla çaba harcamanıza gerek kalmaz. Eski tişörtünüzü kesin ve boya rulosunu bu tişörtle kaplayın! Sonuç sizi çok şaşırtacak! Malzemelere ve aletlere çok fazla para harcamanıza gerek yok, ihtiyacınız olan malzemelerin çoğu evinizde hali hazırda bulunur. Mutfak süngeri, bant, eski bir kazak ve sıcak tutkal tabancası.

Duvarlarınızda boyayla çabucak güzel bir tasarım oluşturmak için boya rulolarınızı dilediğiniz desende kesin! Harika bir duvar tasarımı oluşturmak için eski kazağınızı kullanın. Tuğla duvarlar günümüzde aşırı popüler. Siz de gerçek tuğla kullanmadan ve profesyonellerden yardım almadan tuğla duvar yapabilirsiniz. Yalnızca mutfak süngeri kullanarak sahte tuğla duvarı nasıl yapabileceğinizi izleyin. Fikrimiz çok havalı ve paradan tasarruf etmenizi sağlayacak. Videomuzu izleyin ve tuğla duvar yapmanın başka bir yöntemini keşfedin! Beğendiğiniz rengi seçin ve boyamaya başlayın!

Boya rulosuna ip ya da halat sarın ve duvarı bu şekilde boyayın. Bu minimalist tasarımı çok seveceksiniz!

Bu harika numaraya bir göz atın. Fırçadaki fazla boyadan kurtulmak için boya kabının üzerine paket lastiği geçirin.

Küveti birkaç kolay adımda yeniden kalafatlayın. Onarmak istediğiniz alanı temizleyin, alanın altına ve üstüne koruyucu bant yapıştırın. Bantların arasındaki bölgeye kalafat uygulayın. İşte oldu!

ZAMAN BİLGİLERİ:

00:53 Ucuz sahte tuğlalar

04:23 Duvar nasıl tamir edilir

07:21 Eski kazağınızı kesin

08:24 Halatla duvar boyama

12:03 Gül sever misiniz?

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.