«



COCA-COLA’NIN HARİKA KULLANIM ALANLARI

Kola sevenler bugün paylaştığımız videoya bayılacak! Coca-Cola’nın beklenmedik ve şaşırtıcı kullanım alanlarına bir göz atın. Kola yalnızca inanılmaz bir temizleyici değil, aynı zamanda bir yemek malzemesi ve hatta saçınız için bile kullanabileceğiniz bir içecektir! Hayatınızı değiştirecek ve aklınızı başınızdan alacak bu hayat tüyolarını öğrenin!

Çok lezzetli tavuk kanadı tarifini öğrenin. Bu çok kolay bir tarif. Kolayı ve soğanları karıştırın, birkaç saat boyunca marine edin ve işte oldu. Nefis!

Soba filtrenizi kolayca temizleyebilirsiniz. 20 dakika kolanın içinde bekletin ve sonra fırça ile temizleyin. Mutfağınızdaki seramik yüzeyleri temizlemek için kola kullanın. Ayrıca tuvaletinizi kolayca ve hızlı bir şekilde temizlemek için de kola kullanabilirsiniz. Sadece tuvaletinize kola dökün ve sifonu çekin! Yanmış tava çok büyük bir sorundur ancak çaba harcamadan temizlemek için hızlı bir çözümümüz var. Tavaya kola dökün ve gece boyunca bekletin. Sonrasında bir dakikada temizleyebileceksiniz! Kola aletlerinizi pastan da arındırır.

Bu ucuz temizleyici ile temizlik için daha az zaman harcayın. Başka bir tüyo ise isli araba farlarını kola kullanarak temizlemek.

Kek karışımı ve kola ile yapılan bu hızlı ve kolay kek tarifine göz atın. Bu lezzetli ödül ile arkadaşlarınıza sürpriz yapın!

Kola saçınızın rengini açar. Bize inanmıyor musunuz? Bu hayat tüyosun deneyin ve sonucu aşağıda yorumlarda paylaşın!

Yenilebilir makyaj ve aromatik dudak nemlendiricileri ellerinizle yapabileceğiniz harika bir hediye fikridir. Daha da eğlence katmak için en lezzetli ruju ve dudak parlatıcısını şeker ve meyvelerden yapabilirsiniz! Coca-Cola’yı kakao yağı ile karıştırın, eridikten sonra boş dudak nemlendiricisi kabına dökün ve dondurun.

Kola şişelerini çocuklarınızın çok seveceği şekerli çikolata şişesi kalıbı olarak kullanın. Ayrıca çizim ve hatta aşırı sevimli mumlar yapmak için de kullanabilirsiniz!

Bonus olarak, wi-fi sinyalini artırmak için içecek şişesini nasıl kullanabileceğinize bir bakın. Videomuzda tam olarak nasıl yapıldığını izleyin!

ZAMAN BİLGİLERİ:

00:12 Soba filtresini temizlemenin hızlı yolu

00:52 Kola kek

01:22 Lezzetli tavuk kanatları

02:27 Farlarınızı parlatın

05:17 Kolalı dudak nemlendiricisi

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.