«



PAHALI OLMAYAN EV DEKORASYONU FİKİRLERİ

Dekorasyon ürünlerine bir sürü para harcamayın- kendiniz evde yapabilirsiniz! Bunun iki avantajı var—mağazalarda dolaşarak bir sürü para harcamanız gerekmez ve artık ihtiyacınız olmayan şeylere harcayacağınız parayı tasarruf edersiniz! Bu kez, evinizi sıcak ve şık hale getirecek el işleri derlememiz var! Üstelik pipet, eski diş fırçası, plastik şişeler ve şarap mantarlarından yapabileceğiniz yeniden kullanma ve geri dönüşüm için dâhice fikirlerimiz var!

Oturma odasındaki boş köşeyi dolduracak, “taştan” dekoratif bir sütunu nasıl yapacağınızı gösteren inanılmaz bir fikirle başlayalım. Belki elinizde bir iki tane havuz makarnası vardır ya da yeni almanız gerekebilir. Makarnaları yarısından bölün ve bir borunun etrafına spiral olacak şekilde yerleştirin. Boyutu tamamsa, makarnaları boruya yapıştırın. Sonra, üstü ve tabanı için ahşap kareler kesin. Son olarak, sütunu, taşın ne renk olmasını istediğinize göre, griye veya beje boyayın. Misafirleriniz bu sütunun havuz makarnalarının harika bir taş dokusu olduğu için havuz makarnasından yapıldığını öğrendiğinde çok şaşıracak.

Pipetlerden terlik yapın! Tek yapmanız gereken zımpara kâğıdını masanın üzerine koyup, pipetleri sırayla dizerek, yine zımpara kâğıdıyla kaplamaktır. Erimeye başlayana kadar, birkaç saniye ütüleyin ve silikon tabancası kullanarak terlikleri yaratın. Talimatları videoda seyredin.

Milyonlarca plastik şişe sağlığa ve çevreye ciddi zararlar veriyor. İşte o yüzden, genellikle bu zararı minimize etmek için projeler bulmaya ve günlük hayatımızda plastik şişeleri yeniden kullanmaya çalışıyoruz. Bu kez çevre dostu plastik şişe puf yapabileceğiniz bir proje paylaştık. Bu arada, evinizin dekorasyonuna uyması için istediğiniz rengi veya deseni kullanabilirsiniz. Tüm talimatları videomuzda seyredebilirsiniz.

Ek olarak, beton saksıları, eski diş fırçalardan ve ipten duvar süslerini nasıl yapacağınızı ve çubukları yeniden kullanmanın mükemmel bir fikrini bulabilirsiniz!

ZAMAN BİLGİLERİ:
00:14 Pipetlerden ev terliği
00:57 Havuz makarnasından “taş” sütun
02:39 Eski diş fırçalarını yeniden kullanın
05:12 Şık beton saksılar
07:04 Şarap mantarından duvar süsü

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.