«



BU YIL DENEMENİZ GEREKEN SAÇ STİLLERİ

Kusursuz saçlara sahip olmak her kızın hayalidir. Harika bir saça sahip olup onun yağlı görünmeden nemlenmesini sağlamak, mükemmel şekilde saç yapmayı bilmek ve farklı saç modelleri yapmak zor iştir. Eğer aynı saç şekillerinden sıkıldıysanız, bu video, saçınızı yaparken harcayacağınız zamanı en aza indirgeyecek saç tüyolarıyla dolu.

Saçınız çok kuruysa ve kurutma makinesi veya saç maşası kullanmak istemiyorsanız, yaşam tüyolarımıza bayılacaksınız. Islak saçınızı yatmadan önce örüp, gece boyu öyle bırakmayı deneyin. Sabahleyin mükemmel dalgalarınız olacak. Ayrıca saçınızı kıvırmak için kalem, tel toka ve hatta süzgeç kullanabilirsiniz.

Kısa saça şekil vermek her zaman zordur. Çok az ısıtarak, hatta hiç ısıtmadan kısa saça şekil verme yollarını bulacaksınız. Tüm bu saç şekillerini sadece 5 dakikada yapabilirsiniz. Partiler, düğünler veya ofis ortamı gibi çeşitli durumlar için hazır olun.

Banyoda saatler geçirmeden uzun saçta kullanacağınız çok kolay saç tüyolarına bir bakın. Mükemmel atkuyruğu, örgü ve romantik topuzlar yapmanın bir sürü yaratıcı yolu var. Basit ama harika bir görünüm elde edebileceğiniz için örgülü saç stilleri seçkindir ve her zaman popülerdir. Romantik saç şekilleri ve özel günler ve partiler için harika bir seçim olabilecek modeller var. Topuz yapmayı seviyoruz, çünkü yapması kolay ve saçınızın kötü olduğu bir günde topuz, şık görünmek için iyi bir seçim.

Saç uçlarınız çok kuruduğunda çatallaşma oluşur. Hava şartları, kıvırma, saç şekillendirme ve bakımı ihmal, saç uçlarının çatallaşmasına yol açar. Bunlardan kurtulmanız için vereceğimiz tüyoyu deneyin – bir mum yakın, saçınızdan küçük bir tutam alın, bükün, mumu tutamın ortasına getirin ve öne arkaya hareket ettirin. Çatallaşan saç uçlarından yakarak kurtulacaksınız.

TIMESTAMPS:

00:09 Uzun saçlar için saç stilleri

01:38 Örgülü saç şekilleri

04:15 Saçınızı kıvırmak için tel toka kullanın

08:57 Saçınızı boyamanın hızlı yolu

10:29 Kısa saçlar için mükemmel saç stilleri

14:03 Çatallaşmış uçlar için mumla kesim

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.