«



HAVALI EL İŞLERİ

Paylaştığımız kendin yap el işi projelerini yapmaya çalışın! Şık telefon kılıfları, pet şişelerden yararlı eşyalar yapabilirsiniz, keyifli çoraplar yapmak için eski kazağınızı kesin!

Pet şişeler doğada çözünemeyen çöplere dönüşür ve sağlığa ve doğaya korkunç zarar verirler. Pet şişelerin kaç tane yeniden değerlendirilme yolu olduğunu görünce şoke olacaksınız. Dış mekân prizlerinizi her türlü havada pet şişeyle koruyun. En iyi pet şişe tüyolarından biri – ev terliği! Bunu mutlaka denemelisiniz! Dahası, pet şişeleri balon şişirmek için de kullanabilirsiniz.

Sadece birkaç adımda şık bir telefon kılıfı yapın! Düz siyah bir telefon kılıfına, mor, mavi, pembe ve pırıltılı ojelere ihtiyacınız var. Bir sünger alın ve çeşitli yerlere farklı renklerde benekler yapın. Yaratıcı olun ve ilham almak için bir galaksi resmine bakın! Birmiş halinin üstünden pırıltılı ojeyle geçin. Silikon tabancasıyla nasıl telefon kılıfı yapıldığını öğrenin. Akıllı telefonunuzu selofanla kaplayın, beğendiğiniz deseni bulun ve kolayca bir telefon kılıfı yapın!

Eski kazağınızı atmayın! Onu keserek sevimli ve yararlı el işleri yapın. İşte havalı tekrar değerlendirme projeleri: Buluşmalar ve romantik yürüyüşler için iki kişilik eldiven yapın. Yeni çorap mı almak istiyorsunuz? Eski kazağınızı değerlendirin ve sizi kış geceleri sıcak tutacak mükemmel ev çorapları yapın.

Dışarısı soğukken dayanmanıza yardım edecek, sizi sarmalayacak, yün bir kollu battaniye yapın. Bu havalı eşyayı yapmak için yeni bir battaniye alabilir veya eski bir tanesini kullanabilirsiniz! Sevdiğiniz renk ve deseni seçin ve talimatlara uyun. Kumaşın iki parçasını ikiye katlayıp birbirine dikerek kolları yapın. Eller için iki delik delin ve kolları buralara dikin. Kenardan az bir pay bırakarak dikin.

TIMESTAMPS:

01:20 Galaksi telefon kılıfı

03:58 Pet şişeleri yeniden değerlendirmenin akıllı yolları

06:38 Isıya duyarlı telefon kılıfları

08:57 İki kişilik romantik eldiven

14:21 Kendi yapabileceğiniz, sizi sarmalayacak kollu battaniye

16:54 Uzun çizmeleri düzenlemenin akıllı yolu

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.