«



BALON İLE YAPABİLECEĞİNİZ EN İYİ ŞEYLER

Balonlar her etkinlikte kullanabileceğiniz ucuz ve renkli dekorasyonlardır. Her şey hayal gücünüze ve keyfinize bağlıdır. İster renkli renkli balonları şişirip yan yana asarsınız, isterseniz özel ve özgün bir şey oluşturursunuz. İşte bu yüzden sizler için alışılmışın dışında balon fikirleri hazırlardık. Tek yapmanız gereken partinin temasını ve sevdiğiniz renkleri belirlemek. Hatta, balonların birden fazla kullanımı olduğunu ve balonları kullanarak başka birçok şey yapabileceğiniz gösteren daha birçok da fikrimiz var.

İçinde küçük balonlar olan balonlar çok havalı! Buradaki fikir bir balonu başka bir balonun içine koymakta. Bu balonlardan yapmak için haşiye ve 2 adet balona ihtiyacınız olacak. Haşinin bir ucunu ufak balona geçirin. Daha sonra dikkatlice büyük balonun içine yerleştirin. Haşiyi dikkatlice çıkarın ve önce ufak balonu şişirin. Daha sonra büyük balonu şişirin ve uçlarını bağlayın.

Bir diğer havalı fikrimiz de bir etkinlik sırasında içkilerinizi soğuk tutmak için balon kullanmakla alakalı. Balonları su ile doldurun ve onları dondurun. Büyük bir kutu veya kase alın, donmuş balonları koyun ve içecekleriniz uzun bir süre serin kalsın. Hatta, dilediğiniz renkleri kullanarak partinizin temasına daha uygun halde olmalarını bile sağlayabilirsiniz.

Hediyenizi bir balonun içine koyun ve bu balonu da kutuya koyun, bu sayede hediyelerinizi çok daha havalı yapabilirsiniz. Dilerseniz bir kart da ekleyebilirsiniz. Kutuya bir de kürdan eklemeyi unutmayın. Bu basit ve havalı fikir arkadaşlarınızı çok şaşırtacak. Bir diğer zekice fikir de boş kağıt rulolarını kullanarak konfeti yapmaktır.

ZAMAN BİLDİRİMLERİ:

00:09 İç içe balonlar

01:05 KY stres topu

02:03 Sürpriz balon hediyesi

02:42 Balonlarla deneyler

05:09 Ev yapımı konfeti

———————————————————–

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.