«



HER GÜN BAŞIMIZA GELEN TUHAF DURUMLAR

İşte sizlere, her kızın ve erkeğin kendini bulacağı tuhaf durumlardan derlemeler! Bunların bazıları gerçekten çok komik ama bazıları ise bir o kadar tuhaf. Ama her şeye rağmen bu video başından sonuna kadar çok eğlenceli! Videomuzda, cep telefonuyla ilgili her kızın en az bir kez yaşadığı komik durumlardan seçmeler var!

Arabanın camında hayran hayran kendinize bakarken camın birden açılması gerçekten çok gülünç ve bir o kadar da utanç verici bir durum. Gerçekten utanç verici! Çantanız ne kadar küçük olursa olsun içinde aradıklarınızı bulmanın ne kadar zor olduğunu tüm kızlar iyi bilir! Bacak tüylerinizi sabahleyin almış olsanız da hiç olmadık bir zamanda tüylerin görünmesi çok rahatsız edici bir durum!

Telefonla ilgili komik durumların derlemesine bakmadan geçmeyin! Günümüzde akıllı telefonlar hayatımızda önemli bir rol oynar ve bizler de telefon ekranına saatlerce gözlerimizi ayırmadan bakarak bazı komik durumlara sebebiyet verebiliriz. Restoranda yediği her yemeğin fotoğrafını çeken bir arkadaşınız mı var? Siz yemeğe başlamayı beklerken o durmadan fotoğraf mı çekiyor? Bu durum, özellikle de siz açlıktan kıvranırken arkadaşınızın o mükemmel kareyi çekmek için sizden yardım istemesiyle daha da sinir bozucu bir hal alabilir. Telefonun şarjının azalması da özellikle dışarıda alışveriş yaparken buluşmak için arkadaşınızı aramak istediğinizde çok sinir bozucu bir durumdur! Tam bir panik durumu! Dışarı çıkmadan önce mutlaka telefonun şarjını kontrol edin ya da yanınızda şarj aleti taşıyın. Başınıza gelebilecek en kötü şeylerden biri de telefonu tuvalete düşürmektir. Adeta tam bir kabus!

Uzun saçlı kızlar, uzun saçlara bakmanın bazen oldukça güç olduğunu iyi bilir. Rüzgar esip saçlarınızı dağıttığında ortaya çok hoş bir görüntü çıkar eğer tabi ruj sürmediyseniz veya elinizde dondurma yoksa. Fermuarlar da saçınızı sıkıştırıp kopmasına yol açan baş düşmanlardan biridir. Ayrıca bu durum canınızı da yakabilir.

Daha fazla komik durum için videomuzu izleyin!

ZAMAN BİLGİLERİ:

00:09 Kızlara tanıdık gelecek komik durumlar

03:24 Telefonla ilgili tuhaf durumlar

03:50 Şarj kabusu

06:25 Sağlıklı beslenmenin eğlenceli yolu

11:06 Uzun saçlıların dramı

———————————————————–

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.