«



Gezimanya, her şeyden önce bir blog’tur. Bizler ise seyahat blogger’larıyız. Gezimanya.com’da gezi rehberlerimiz üretilir ve Youtube kanalımızda da vlog’lar üreterek seyahat tecrübelerimizi paylaşırız. Bizi tanıyanlar da aslında blog sayfamız olan Gezimanya.com’dan bizi tanımıştır.

Blog’umuzdaki gezi rehberlerimizin dışında, hem Türkiye’den hem de dünyanın çeşitli destinasyonlarından size bilgiler vermek amacıyla Youtube videoları hazırladık. Bu videolarda seyahat ederken işinize yarayacak bilgiler, gezdiğimiz şehirler ve kasabalarla ilgili püf noktalar bulabileceksiniz.

Ghent, Belçika’nın Flanders bölgesinde yer alan bir şehir ve Doğu Flanders Eyaleti’nin başkentidir. Şehir 7. Yüzyılda, Scheldt ve Leie nehirlerinin kesişim noktası olan önemli bir kavşakta kurulmuştur.

Ghent, hiç uyumayan bir şehirdir. Yoğun öğrenci nüfusu nedeniyle Ghent gece hayatı son derece hareketlidir. Şehirde yer alan barlar, publar, gece kulüpleri ve diskolar haftanın her günü sabahın ilk saatlerine kadar açıktır.

Ghent tarihi şehir merkezi ve çevresi, eski konakların ve tarihi mirasın merkezi olduğu gibi alışverişin de merkezi durumundadır.

Ghent, Belçika’nın Doğu Flanders Eyaleti’nin başkenti.

Şehir 7. Yüzyılda, Scheldt ve Leie nehirlerinin kesişim noktası olan önemli bir kavşakta kurulmuş.

Ghent hakkında daha fazla bilgi için rehberimize göz atabilirsiniz ► https://gezimanya.com/belcika/ghent

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Youtube Sayfamız ► https://goo.gl/c5mWzg
Resmi Sitemiz ► https://gezimanya.com/
Facebook ► https://www.facebook.com/Gezimanya
Twitter ► https://twitter.com/Gezimanya
Instagram ► https://www.instagram.com/Gezimanya/

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.