«



DIY GÜZELLİK TARİFLERİ

Sizler için alışveriş merkezine gitmenize gerek kalmadan etkin bir şekilde evinizde uygulayabileceğiniz güzellik tüyolarının bir derlemesini hazırladık. KY dudak balmı ve doğal bileşenlerle yapılabilen maskelerin tariflerini ve şaşırtıcı makyaj fikirlerini videomuzda bulacaksınız.

Kırmızı ruj son derece havalı durur ama özellikle yemek yerken veya içki içerken bozulmamasını sağlamak çok zordur. Bunun için şahane bir çözümümüz var; kırmızı gıda boyası ile soyulabilir maskeyi karıştırın. Karışımı bir dudak fırçası ile dudaklarınıza sürün. Kurumasını bekleyin ve çıkarın. Artık şahane kırmızı dudaklarınız var! Dudak parlatıcı ile yüzük yapın! Bir lens kabı kullanın! Dudaklarınız solgun ve ince gözüküyorlarsa ve onların daha dolgun görünmelerini istiyorsanız wasabi ve yoğurdu karıştırın ve birkaç dakikalığına dudaklarınıza uygulayın. Bu sayede dudaklarınız doğal bir şekilde dolgun görünecektir. Bu tüyoyu arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!

Bir… çatal kullanarak sahte çiller yapın. Ne, gerçekten mi? Evet, çatalın uçlarını sıcak silikon ile kaplayın, pudraya bandırın ve çillerinizi uygulayın.

Takılarınızı ve makyaj malzemelerinizi nasıl saklayacağınızı bilmiyor olabilirsiniz veya odanızda bunlar için yeteri kadar yer olmayabilir. Öğretici videomuzu izleyin ve bir döndürücü, fırın tepsisi, plastik kap veya şarap kadehi kullanarak dönen bir saklama kabı yapmayı öğrenin. Hatta, makyaj fırçalarınızı, farlarınızı ve süngerlerinizi organize etmek için çatal bıçaklık da kullanabilirsiniz.

Gökkuşağı makyajı çok havalı gözükür! Partilerde kullanabileceğinizi bu havalı makyajlara bir göz atın. Şahane bir parti makyajı için kilotlu çorap kullanın. Kendi renkli maskaranızı yapmayı deneyin!

Videomuzun tamamını izleyin ve sizi bolca para harcamaktan kurtaracak hayat değiştiren makyaj tüyolarımızın hepsini öğrenin!

ZAMAN BİLDİRİMLERİ:

00:37 Kırmızı ruj tüyosu

01:20 Mükemmel kaşlara sahip olmak ister misiniz?

04:27 Dudaklarınızı dolgunlaştırmanın doğal bir yolu

05:59 Dönen saklama kabı

08:49 Şekerden yapılan dudak parlatıcı

10:20 Gökkuşağı makyajı

———————————————————–

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.