«



BU TIRNAK TASARIMLARINI MUTLAKA DENEMELİSİNİZ

Bu manikür tüyolarına ve tırnak tasarımlarına bayılacaksınız! Tüyolarımız sayesinde hem tasarruf edecek hem de mükemmel maniküre kavuşacaksınız.

Bu birbirinden etkili pratik fikirleri mutlaka deneyin:

– Mat oje tırnaklarınızı çok zarif gösterir ayrıca oje sürdükten sonra tırnaklarınıza mat görünüm katmak için özel bir oje veya ürün almanıza gerek yok. Dilediğiniz renk ojeyi sürdükten sonra parmaklarınızı içine mısır nişastası koyduğunuz bardağa sokun. Tırnağınızdaki nişasta kalıntılarını makyaj fırçası yardımıyla temizleyin. İşte hazır!

– Evde kolaylıkla oje yapabilirsiniz. Şeffaf oje veya tırnak cilasının içine herhangi bir göz farından ekleyip tahta bir çubukla karıştırın.

– Çıkmış veya yüzülmüş ojeyi uyumlu renkte simlerle düzeltin.

– Saç aksesuarlarını süslemek için ojeyle çiçek deseni yapabilirsiniz. İhtiyacınız olanlar ince ve esnek bir tel, oje ve makasa. Detaylar için videomuzu izleyin.

– Kırılan tırnağı çay poşetiyle kolayca onarabilirsiniz. Çay poşetinden kare şeklinde küçük parçalar kesin. Tırnağınıza bir kat oje sürüp çay poşetinden kestiğiniz parçayı üzerine yerleştirin. Üzerine bir kat daha oje sürüp tırnağı törpüyle düzeltin.

– Kalıcı kalem ve alkol yardımıyla tırnaklarınıza kusursuz desenler yapabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı öğrenmek için videomuzu izleyin!

– Simli ojeyi çıkarmanın ne kadar zor bir iş olduğunu tüm kızlar iyi bilir. Kolayca yüzüp çıkarabileceğiniz bir oje fikrimiz var. PVA tutkal baz kat olarak sürün daha sonra üzerine simli bir oje sürün.

– Tırnaklarınıza daima iyi bakın, şimdi sizlerle daha güçlü tırnaklara sahip olmak için uygulayabileceğiniz çok pratik ve oldukça etkili bir yöntem paylaşacağız. Bir kasede bal mumunu eritin tırnaklarınızı içinde birkaç saniye beklettikten sonra tırnaklarınızı soğuk suya sokun. Bunu hafta boyunca deneyin.

ZAMAN BİLGİLERİ:

01:17 Evde oje yapımı

02:02 Yaratıcı tırnak tasarımı fikirleri

03:07 Ev yapımı oje çıkarıcı

05:10 Şaşırtıcı oje kullanım alanları

07:59 Yüzülebilir oje

———————————————————–

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.