«



MANGO TAKTİK VE TAVSİYELERİ

Mango gerçekten meyvelerin kralıdır ve birçok insan bu meyveye bayılır. Dahası, mango sağlığınız için birçok faydaya sahiptir, örnek olarak; kanser, diyabet ve diğer rahatsızlıkların ortaya çıkmasını engelleyen antioksidanlarla doludur. Mango yemek, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir, cildinizi temizler, göz sağlığınızı iyileştirir ve sindirimi kolaylaştırır. Mango, grip dönemi boyunca enfeksiyonlarla savaşmaya yardımcı A vitaminiyle doludur. Üstelik mangoyla çok lezzetli tatlıklar ve smoothie’ler hazırlayabilirsiniz.

Mangoyla ilgili en büyük sorun, mango yediğinizde çevrenizdeki her şeyin ve hatta sizin yapış yapış olmanızdır. Bu nedenle mangonun nasıl kesildiğine ve soyulduğuna dair en kolay yolu bilmek önemlidir. Üstelik harika bir mangoyu seçmenin kolay bir püf noktasını öğreneceksiniz. Harika bir mango seçmek için, su dolu bir kâseye ihtiyacınız var. Mangoları içine yerleştirin, olgun olan batmayacaktır.

Sağlıklı beslenenler ve düşük kalorili tatlıları tercih edenler mango rulolarına bayılacaklar. Önceden fırını 70℃’ye getirip ısıtın. Mango püresi yapın, fırın tepsisini alın, tepsiye yağlı kağıdı serin ve mango püresini spatulayla eşit olarak yayın. 7 saat boyunca pişirin.

Mangonun nasıl kesilip soyulacağına dair basit anlatımımızı izleyin. Mangolar, tam ortalarında büyük ve düz bir çekirdeğe sahiptir ve mangoyu çekirdek herhangi bir yana gelecek şekilde iki dilime ayırmanız gerekir. Şimdi elinizde iki etli yarım mango var, bıçak kullanarak anlatımda gösterdiğimiz gibi küpler yapın. Ardından bir bardak alın ve mangonun kenarını bardağın ağzına yerleştirin ve aşağıya doğru kaydırın. Mangonun etli kısmı çok yumuşak olduğu için, bardak arasından geçebilir ve kabuğunu kolayca ayırabilir.

TIMESTAMPS:

00:09 Mango nasıl kesilir

00:50 Mango ruloları

01:19 Ev yapımı mangolu dondurma

01:43 Mango gülleri

———————————————————–

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ
5 Dakikada Hallet Kizlar: https://is.gd/9e6Ptf
GERÇEK HİKAYELER: https://is.gd/HpUYgh

Müzik, Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.