1. Anasayfa
  2. Medya
  3. TEST YAPTIRIP TÜRKİYE’YE GELİN | Bayram Nurlu Hemşerilerini Türkiye’ye Davet etti Magazin Haberi

TEST YAPTIRIP TÜRKİYE’YE GELİN | Bayram Nurlu Hemşerilerini Türkiye’ye Davet etti Magazin Haberi

«



Magazin Burada’ya Abone Olmak İçin Tıklayınız ► https://bit.ly/2FtgsoB
Magazin Burada’ya tıklayarak abone olup, zile basarak bildirimleri açabilir ve tüm videolardan haberdar olabilirsiniz

Yaptığı ve söylediği her şeyle magazin gündemini sallayan sivri dilli fenomen Bayram Nurlu Bodrum’a tatile geldi. Magazinburada.net kameralarına konuşan Nurlu çok özel açıklamalarda bulundu.

Bodrum için ‘cennet’ benzetmesi yapan Bayram Nurlu “Pandemi sebebiyle test yaptırıp gelmek gerekiyor. Ben test yaptırıp geldim negatif çıktı. Takipçilerin biz de gitmek istiyoruz diyorlar. Alsınlar testlerini kardeş ülke Türkiye’ye gelsinler” şeklinde konuştu.

Azerbaycan’ın en ünlü fenomeni olan Bayram Nurlu’ya Türkiye’deki fenomenler hakkında ne düşündüğünü de sorduk. “10 yıl önceki fenomenleriniz sanat yaratıyordu. Şimdiki fenomenleriniz bir iki tane delice video çekerek kendilerini bir şey zannediyorlar” ifadelerini kullanan bayram Nurlu, “Ünlü sanatçılara küfür ediyorlar. Bu ayıp” diyerek geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım’a ağır ifadeler kullanan Murat Övüç’e gönderme de bulundu.

Konuşmasına devam ederken fenomenlerin sahne almasını komik bulduğunu söyleyen Nurlu “Sanatçı sahneye çıkar. Yılların sanatçıları duruyor, dün çıkan fenomenlere acayip paralar veriyorsunuz, çıkarıyorsunuz sahneye. Bunu ünlü yapan da sizsiniz” diye de ekledi.

“Sahneye çıkıp şarkı söylemem… İnsanlara palyaçoluk etmem gerekir. Ama ben sunucuyum” şeklinde sözlerine devam eden Bayram Nurlu, “Bazen de insanlara pozitif videolar çekerek enerji vermeye çalışan bir insanım. Ben sahnede çıkıp ne yapabilirim ki çok komik bir şey” diyerek Türkiye’deki fenomenlere adeta taş attı.

En güncel magazin haberleri için ► https://www.magazinburada.net/
Facebook’tan takip etmek için ► https://www.facebook.com/magazinburadanet/
Instagram’dan takip etmek için ► https://www.instagram.com/magazinburadanet
Twitter’dan takip etmek için ► https://twitter.com/Magazin_Burada

Diğer oynatma listeleri için tıklayınız
Magazin ► https://bit.ly/2Wd7QHZ
Özel Röportaj ► https://bit.ly/2CIjIuu
Gündem ► http://bit.ly/39apWB0
Sağlık ve Diyet► https://bit.ly/2V02Ztw
Moda ► https://bit.ly/2YxiUBE

Magazin dünyasına dair son dakika bilgileri, hiçbir yerde olmayan görüntüler, gündeme damga vuracak özel röportajlar ve ünlülerin hayatına dair tüm bilmek istedikleriniz Magazin Burada’da!

#BayramNurlu #MuratÖvüç #Magazin

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.