1. Anasayfa
  2. Medya
  3. Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral’dan Dikkat Çeken Evlilik Açıklaması | BEN ZATEN BİR ANNEYİM Magazin Haberi

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral’dan Dikkat Çeken Evlilik Açıklaması | BEN ZATEN BİR ANNEYİM Magazin Haberi

«



2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, önceki gün sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştiren Şahin, zayıf olmasıyla ilgili gelen kötü yorumların kendisini etkilemediğini söyledi.

Geçtiğimiz yaza katıldıkları korona partileriyle damga vuran Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral çifti geçtiğimiz gün Bebek’te kameralara takıldı.

Gazetecilerin röportaj isteğini kırmayan çift, önemli açıklamalarda bulundu.

Her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Şevval Şahin, yeni projesi için yeniden yurt dışına çıkabileceğini söyledi. Şahin, “Birkaç tane modellik projesi için Miami’ye gideceğim” diye konuştu.

Zayıflığı nedeniyle sosyal medyada zaman zaman olumsuz yorumlara maruz kalan güzel isim “Bu yorumlar sizi etkiliyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Hayır hiç etkilemiyor. Zayıfım zaten ben. Benim dünya böyle arkadaşlar ben ne yapabilirim ki? İstesem de kilo alamıyorum. Ben kendimi böyle seviyorum. Çok şükür sağlıklıyım. En önemlisi de bu. Kilo almak gibi de bir amacım yok.”

Şevval Şahin’in ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yiğit Marcus Aral’a “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorusu soruldu. “Zaten beraber yaşıyoruz” diyen Marcus Aral, sözlerine şöyle devam etti:

“Çocuk olmadıktan sonra bence evliliğe fazla gerek yok ama sonuçta ciddiyiz. Ama illa da ‘evlilik olsun’ gibi bir şey düşünmedik. “

Yiğit Marcus Aral “Evlilik sizde sadece çocuk mu ifade ediyor?” sorusuna ise, “Ondan değil ancak çocuk olursa yüzde yüz gerekli. Ama onun dışında kafada anlaştıktan sonra kağıtta imza atsan ne olur, atmasan ne olur?” sözleriyle cevap verdi.

Evlilik konusunun üzerine sessiz kalmayı tercih eden Şevval Şahin “Annelikle ilgili düşünceleriniz neler?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben zaten bir anneyim. Tigre benim çocuğum gibi. (Kedisinden bahsediyor) Ben 21 yaşındayım arkadaşlar hayatta öyle şeyler düşünmem! Şu an öyle bir şey yok.”

Şeyma Subaşı’nın tartışmalara neden olan “Sevgilimin malıyım” sözleri hakkında fikir beyan etmeyen Şahin, yaz tatilinde büyük ihtimal Türkiye’de geçireceğini söyledi.

Magazin Burada’ya Abone Olmak İçin Tıklayınız ► https://bit.ly/2FtgsoB
Magazin Burada’ya tıklayarak abone olup, zile basarak bildirimleri açabilir ve tüm videolardan haberdar olabilirsiniz

En güncel magazin haberleri için ► https://www.magazinburada.net/
Facebook’tan takip etmek için ► https://www.facebook.com/magazinburadanet/
Instagram’dan takip etmek için ► https://www.instagram.com/magazinburadanet
Twitter’dan takip etmek için ► https://twitter.com/Magazin_Burada

Diğer oynatma listeleri için tıklayınız
Magazin ► https://bit.ly/2Wd7QHZ
Özel Röportaj ► https://bit.ly/2CIjIuu
Gündem ► http://bit.ly/39apWB0
Sağlık ve Diyet► https://bit.ly/2V02Ztw
Moda ► https://bit.ly/2YxiUBE

Magazin dünyasına dair son dakika bilgileri, hiçbir yerde olmayan görüntüler, gündeme damga vuracak özel röportajlar ve ünlülerin hayatına dair tüm bilmek istedikleriniz Magazin Burada’da!

#ŞevvalŞahin #YiğitMarcusAral #ŞeymaSubaşı

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.