1. Anasayfa
  2. Fragmanlar
  3. #2024 #türkiye #akparti #haber #aşk #receptayyiperdoğan #mardin #view #views #siyaset #tanıtım #vote Fragman İzle

#2024 #türkiye #akparti #haber #aşk #receptayyiperdoğan #mardin #view #views #siyaset #tanıtım #vote Fragman İzle

«



Mardin’de olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Mardin’in insanı, kültürü, mimarisi, tarihi ve farklı inançlarıyla bir iftihar tablosu gibi ülke coğrafyasını süslediğini söyledi.
Mardin’in okumasını bilene tarih kitabı, görmesini bilene açık hava müzesi, gönül gözü açık olana hikmet deryası olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanımız Erdoğan, şöyle konuştu:
“Biz bu şehri tüm renkleriyle, tüm güzellikleriyle seviyoruz. Biz bu şehri, her biri birer vefa abidesi olan insanlarıyla seviyoruz. Mardin’e kendimizi tam anlatamadığımızın farkındayız. Son seçimlerde bunu bir kez daha gördük. Mardin’de arzu ettiğimiz oranlara maalesef ulaşamadık. Mevcut oy oranlarının Mardin ile aramızdaki muhabbeti yansıtmadığını biliyoruz. İnşallah bunu önümüzdeki seçimlerde hak ettiği seviyeye getireceğiz. 31 Mart mahalli idareler seçimleriyle şehrimizde yeni bir başlangıç yapacağız. Mardin Büyükşehir Belediyesinde ve ilçelerde sizlerin huzuruna icraat ve hizmetleriyle temayüz etmiş isimlerle çıktık.”
“Mardin’in tercihinin eser ve hizmet siyasetinden yana olacağına inanıyorum”
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, pazartesi itibarıyla 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuştuklarını anımsatarak, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bu mübarek ramazan ayının inanıyorum ki hep beraber feyzinden istifade ederek yaşayacağız.” ifadesini kullandı.
Bu mübarek günlerde, Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik duygusunu yüreklerinde daha fazla hissettiklerini dile getiren Cumhurbaşkanımız Erdoğan, ancak Gazze başta olmak üzere bölgedeki çatışmalar sebebiyle bu Ramazan-ı Şerif’e de buruk girdiklerini söyledi.
“Gençlik yıllarımızdan beri bu mücadelenin içindeyiz”
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkese hizmet etmek görevimizdir. Biz bizi sevsin ya da sevmesin, bize oy versin ya da vermesin, herkesin, 85 milyonun tamamının hizmetkarıyız.” dedi.
“Tutarsızlık, ilkesizlik, siyasi ahlaksızlık adeta paçalarından akıyor”
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, muhalefette ise ne şeffaflık ne dürüstlük ne de milli iradeye saygı olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
“Kent uzlaşısı diye bir şey uydurdular, kimin eli kimin cebinde belli değil.
“Bize efendilik yakışmaz, bize hizmetkarlık yakışır”
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkese hizmet etmek görevimizdir. Biz bizi sevsin ya da sevmesin, bize oy versin ya da vermesin, herkesin, 85 milyonun tamamının hizmetkarıyız. Bize efendilik yakışmaz, bize hizmetkarlık yakışır. Elbette şiddete bulaşan, terörü öven, hukukun dışına çıkan olursa yasal zeminde gerekli tedbirler alınır. Ama bu sırf oy tercihinden dolayı vatandaşı hizmetten yoksun bırakmak şeklinde asla olmaz. Biz dün buna müsaade etmedik, bugün de etmiyoruz, yarın da böyle bir ayrımcılığa kesinlikle izin vermeyeceğiz.” dedi.
İstismar peşinde değil, hizmet ve yatırım peşinde koştuklarını kaydeden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Mardin’e son 21 yılda güncel rakamlarla toplam 204 milyar lira tutarında yatırım yaptıklarını bildirdi.
Eğitimde 5 bin 812 yeni derslik inşa ettiklerini, Artuklu Üniversitesi’ni faaliyete geçirdiklerini, gençlik ve sporda 4 bin 205 kişi kapasiteli yüksek öğrenim yurt binaları açtıkların, kente 44 spor tesisi kazandırdıklarını anlatan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Mardin Stadyumu’nun proje aşamasında olduğunu ve yakında ihalesinin yapılacağını bildirdi.
750 yataklı Mardin Şehir Hastanesi ile 4 sağlık tesisinin yapımının sürdüğünü aktaran Cumhurbaşkanımız Erdoğan, şunları kaydetti:
“Şehir hastanemiz aynı kampüste bulunan Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültemiz ile bağlantılı olacak.
Mardin’in Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin timsali olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, “Biz, sizi çok seviyoruz, size inanıyoruz. İnanıyorum ki sizler de bize inanıyorsunuz. İnşallah 31 Mart’tan sonra bunlara, yerel yönetimlerle işbirliği içinde çok daha fazlasını ekleyeceğiz. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. 31 Mart akşamı hep birlikte inşallah ben İstanbul, Ankara’dan takip edeceğim, Mardin’de ne oldu? Buraya Şırnak’tan geldim biliyorsunuz, Şırnak’ta ne oldu? İzleyeceğim. İnanıyorum ki sizler de o akşam bütün Türkiye’yi izleyeceksiniz. Sizlerin adaylarımıza vereceğiniz güçlü destekle bu yolda yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, konuşmasının sonunda, Şırnak ziyaretinin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Fırat Der’e Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.
Evet Herkese Merhaba Ben Murat !!!
Bu Kanalımda
Fenerbahçeyle ilgili videolar,
Eğlenceli Videolar yayınlıyorum.
Videoları kaçırmamak için Abone olmayı ve
Yorum yapmayı Beğenmeyi UNUTMAYIN !!!
İYİ SEYİRLER !!!

Abone Olun:
https://www.youtube.com/@murataydnalp330/videos

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.