Benim Anasayfam

2024 Mayıs Bedelli Askerlik Kaç Gün ?

1715390584_maxresdefault.jpg



2024 Mayıs Bedelli Askerlik yapacak arkadaşlar birliklerine ne zaman katılacağını yada birliklerinden ne zaman çıkacaklarını tam bilemiyor. Bu video ile 2024 Bedelli Askerlik için en çok sorulan sorulardan birine cevap vermiş olduk. İyi seyirler.

“Bilgi Güçtür, Bilirseniz Kazanırsınız…”

Kanalıma abone olmanız 1 saniye….Lütfen Abone Olun….

Kanal Abone Ol Linki: https://bit.ly/3lYoQns

Türk Silahlı Kuvvetleri, asil milletimizin sevgi ve güveninden aldığı güçle, her zaman ve her yerde, milletinin emrinde ve daima görevinin başında.

Bize Ulaşın: ——————————————- ►
Facebook, İnstagram, Telegram, Whatsapp tamamı aşağıdaki linkte
Tüm Linklerimiz: https://linktr.ee/askeribirlikler

© Videoların İzinsiz Bir Şekilde Herhangi Bir Platforma Yüklenilmesi Kesinlikle Yasaktır. Yüklenmesi Halinde Hak Talebinde Bulunulacaktır.

Askeri Birlikler kanalımda Sözleşmeli Er, Uzman Erbaş, Subay ve Astsubay nasıl olunur, başvuru için hangi belgeler gerekli, başvurduktan sonra hangi aşamalardan geçeceksiniz vs. gibi tüm süreci anlatan videolar hazırlıyorum. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) öğrenci alımları hakkında bilgi veriyorum. Ayrıca uzman çavuşlukta dövme sorun olur mu, uzman çavuş maaşları ne kadar, sözleşmeli er tabanca alabilir mi, sözleşmeli er maaşları ne kadar gibi sık sorulan sorulara cevap veriyorum.

Videoların altında yazdığınız sorulara en kısa zamanda cevap vererek, doğru bilgileri zamaninda almanızı sağlamaya çalışıyorum.

Video hoşunuza gittiyse “beğenmeyi” unutmayın!

source

Exit mobile version