«



Merhaba! 2024 KPSS sınavına hazırlanan lisans, önlisans ve ortaöğretim adayları için hazırladığımız Vatandaşlık dersi videolarına hoş geldiniz. Bu videolarımızda, alanında uzman olan Yasin Yıldız hocamız tarafından Vatandaşlık konuları detaylı bir şekilde ele alınmaktadır. Sınavda başarılı olmanız için önemli olan bu konuları, anlaşılır ve etkili bir şekilde aktarmayı hedefliyoruz. Videolarımızı izleyerek hem Vatandaşlık konularında derinlemesine bilgi sahibi olacak hem de KPSS sınavına daha iyi hazırlanacaksınız. Şimdiden başarılar dileriz! #KPSS #Vatandaşlık #2024KPSS #YediiklimYayıncılık
—————————————————————————————————————————————————————–
***Genel tekrar videolarını izledikten sonra, hazırlık sürecinizi daha da pekiştirmek için Yediiklim Yayıncılık’ın “2024 KPSS Vatandaşlık Tamamı Video Çözümlü 300 Soru da Genel Tekrar Kampı” kitabını temin edebilir ve son tekrarınızı yapabilirsiniz. Kitaba aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

[Kitap Adı ve Linki]

Bu kitap, sınavda karşılaşabileceğiniz soru tiplerini daha iyi anlamanıza ve pratik yapmanıza olanak sağlayacaktır. Son hazırlık aşamasında size rehberlik edecek olan bu kaynakla, sınavda daha güvenli olabilirsiniz. Başarılar dileriz!

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.