1. Anasayfa
  2. Medya
  3. Mustafa Ceceli ve Selin İmer ‘Bebek Müjdesi’ ile Heyecanlandırdı | TÜRK AİLE YAPISINA UYGUN DEĞİL Magazin Haberi

Mustafa Ceceli ve Selin İmer ‘Bebek Müjdesi’ ile Heyecanlandırdı | TÜRK AİLE YAPISINA UYGUN DEĞİL Magazin Haberi

«



Bir restoranın önünde magazinburada.net kameralarına yansıyan Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti, “Bebek bekliyoruz onu kutlamaya geldik” açıklaması ile hayranlarını heyecanlandırdı.

Daha önce Selin İmer’in çocuk düşünmediğine yönelik haberlerle gündeme gelen bu haber gazetecileri şaşırttı.

Bebek müjdesi aldıklarını söyleyen Mustafa Ceceli, çocuğu şimdiden beslemek için restorana geldiklerini açıkladı ve “Bebek haberini aldık, çok yeni bir gelişme. Onu kutlamaya geldik” dedi.

Mustafa Ceceli her ne kadar yeniden baba olmak için yanıp tutuşsa da sonrasında Selin İmer verdikleri haberin ‘1 Nisan şakası’ olduğunu açıkladı.

Mustafa Ceceli, Koronavirüs yüzünden yaşanan pandemi sürecinin çok zorlu geçtiğini söyledi. 2021 yılı içinde bir konser etkinliği olacağıan dair umudu olmadığını söyleyen Ceceli, “Koronavirüs süreci bizi çok zorluyor. Sadece stüdyo içine odaklanmış durumdayız. Konserler olacak mı olmayacak mı açık söylemek gerekirse benim bu sene içinde konser olacağına dair bir umudum yok” dedi.

Muhabirimizin yeni jenerasyondan kimi en çok beğeniyorsunuz sorunu cevaplayan Mustafa Ceceli, “Yeni jenerasyonda birbiri ardına pek çok isim çıkıyor ama benim içlerinde en beğendiğim Bilal Sonses. Rakamlar da zaten Bilal’in başarısını doğruluyor. Onun bazı şarkılarını da seslendirdim. Bence günümüzde artık 40 yıllık sanatçıların bile işi zor çünkü aradan sıyrılmak bir şarkıyı tutturmak her ne kadar sosyal medya ve dijital imkanlar çok olsa da kolay değil” açıklaması yaptı.

Sosyal medyada viral olan ‘Şey mi dostum’ videosu yüzünden Bedel şarkısı yeniden gündem olan Mustafa Ceceli, konuyla ilgili, ‘Herkes beni görünce ‘Şey mi dostum’ diyor’ şeklinde konuştu. Ceceli, “İlkokulda 5 yıl boyunca ben andımızı okudum. Bazı şeyleri dilde değil gönülde yaşamak lazım. O video gündem olunca herkes bana ‘Şey mi dostum’ diye videolar göndermeye başladı. Hatta Cemal Can bile atmış’ ifadelerini kullandı.

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven’in piyasaya sürdüğü Kahraman isimli şarkının düzenlemesini yapan Mustafa Ceceli, Cemal Can’ın sektörde kalıcı olacağına inandığını söyledi. Ceceli, Cemal Can’a Survivor sonrası ben de bir şarkı yapayım gündem olayım mı diye düşünüyorsun yoksa bu işi kalıcı olarak yapmayı diye sorduğunu söyledi. Mustafa Ceceli, “Cemal Can sektörde kalmak bu işi yapmak istiyor. Sahne için gereken sesin de onda olduğunu düşünüyorum. Gelip geçici bir isim olmayacak. Kahraman şarkısını söylemeden önce 3 ay şan dersleri de aldı.” dedi.

Fazıl Say ve eşi Ece Dağıstan’ın evliliklerini ayrı evlerde sürdürmeleri hususunda konuşan Selin İmer, “Amerika’da bu olay ciddi ciddi uygulanıyor ama bizim kültüre pek uygun değil. Ben en fazla Mustafa’dan 8 gün ayrı kaldım” açıklaması yaptı

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, yeni albümü ‘Justice’ için Batı Hollywood’daki bir mekanda parti verdi.

Kutlamaya Hailey Baldwin Bieber ile birlikte özel bir araçla gelen Bieber, parti çıkışında eşinin eteğinin altını çekmeye çalıştıklarını düşündüğü gazetecilere tepki gösterdi. Bu olay hakkında konuşan Mustafa Ceceli, “Justin sandığımızın aksine delikanlı çıktı. Beklemiyordum açıkçası, biz buradan bakınca onları daha geniş zannediyorduk ama bizi yanılttı. Demek ki orada bile hala ahlaki değerlere sahip çıkılıyormuş çağımız bu da olsa” diyerek Bieber’e destek verdi.

Magazin Burada’ya Abone Olmak İçin Tıklayınız ► https://bit.ly/2FtgsoB
Magazin Burada’ya tıklayarak abone olup, zile basarak bildirimleri açabilir ve tüm videolardan haberdar olabilirsiniz

En güncel magazin haberleri için ► https://www.magazinburada.net/
Facebook’tan takip etmek için ► https://www.facebook.com/magazinburadanet/
Instagram’dan takip etmek için ► https://www.instagram.com/magazinburadanet
Twitter’dan takip etmek için ► https://twitter.com/Magazin_Burada

Diğer oynatma listeleri için tıklayınız
Magazin ► https://bit.ly/2Wd7QHZ
Özel Röportaj ► https://bit.ly/2CIjIuu
Gündem ► http://bit.ly/39apWB0
Sağlık ve Diyet► https://bit.ly/2V02Ztw
Moda ► https://bit.ly/2YxiUBE

Magazin dünyasına dair son dakika bilgileri, hiçbir yerde olmayan görüntüler, gündeme damga vuracak özel röportajlar ve ünlülerin hayatına dair tüm bilmek istedikleriniz Magazin Burada’da!

#MustafaCeceli #Selinİmer #Magazin

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.